Over mij

Ondernemend, avontuurlijk, klunsje, moeder, ik ben vanalles. Ik kan vertellen wie of wat ik ben, maar ach, wie weet dat eigenlijk van zichzelf. Als ik mezelf in drie woorden zou willen beschrijven, dan zouden die drie woorden met de dag verschillen. Divers: zo zou ik mezelf dus eigenlijk kunnen samenvatten, en elke dag weer origineel hihi.
Nee, zonder gekheid, voordat je denkt dat een of andere idioot jouw mooie foodgifts aan het bereiden is. Ik ben Suzanne de Wit-Beukers. Vrolijke eigenaar van Zuster Evie Rijswijk. Ik ben getrouwd met Jordi, moeder van Eva en we hebben samen nog een Border Collie: Puck. 
Zuster Evie Rijswijk is een nieuw avontuur dat we eigenlijk samen tegemoet gaan. Tuurlijk: het is een eenmanszaak en ik ben eigenaar (dat klinkt gek zeg!). Jordi en Eva helpen graag mee. Zuster Evie is voor mij een hele nieuwe uitdaging. Hoe leuk is het om ineens een groot deel van de werkzaamheden lekker in de keuken door te brengen (in plaats van een kantoorbaan) en allerlei mooie producten te mogen bereiden. En hoe moeilijk is het om de Puike Potten niet meteen allemaal zelf te gaan bakken. OK, eentje dan. En even proeven van het eindresultaat. Heerlijk!!!
Brownies Double Choc
Zoals je kunt lezen: ik ben heel enthousiast over het Zuster Evie-zijn. Heb ik je aangestoken met mijn enthousiasme? Kom dan gezellig langs en probeer een Puik Potje. Tot gauw!