Gratis levering in Rijswijk, Delft en Den Hoorn of bij grote bestelling

LEVERING IS GRATIS!* Jawel 🙂 want ik maak geen gebruik van de post. Dat is met deze producten niet te doen namelijk. Het wordt gehusseld, kan smelten, het glas kan breken en is zwaar (duur). Kortom, doen we maar niet. Dus… fiets ik het zelf naar je toe! Als je niet te ver woont tenminste.

Producten van Zuster Evie Rijswijk worden alleen geleverd in Rijswijk, Delft en Den Hoorn. Is het leveringsadres buiten deze regio dan ga ik ervan uit dat je het product zelf ophaalt of in één van de shops aanschaft waar de Zuster Evie-producten worden verkocht. Woon je binnen het leveringsgebied en bestel je via de webshop je Zuster Evie-procuct, dan neem ik contact met je op om af te spreken wanneer ik het beste kan langsfietsen.

>>> Bestel je boven het bedrag van €50,- ? Dan kom ik het gratis in mijn hele verkoopgebied brengen.

Wil je het liever afhalen? Kom dan gezellig naar Anjelier 8 te Rijswijk (gratis parkeren om de hoek aan de Laan van Sion). Geef dat even aan bij je bestelling. Ik neem dan contact met je op om gezamenlijk af te spreken wanneer je het beste kan langskomen. Of bel gewoon aan en kijk even of ik er ben, ook goed.

Na je bestelling neem ik hoe dan ook contact met je op (daar geef je dan dus ook toestemming voor als je een bestelling plaatst) om de levering met je te bespreken.

 

Vragen?

Je kan me mailen/bellen op:

 

Check ook nog even de Algemene Voorwaarden.

 

* Waarschijnlijk overbodig om nog even erbij te schrijven, maar hiermee bedoel ik dus niet dat het product gratis is. Alleen dat er aan de levering geen kosten verbonden zijn 🙂