Zalige zoetigheid bij So Sweet Chocolade

“Wat een aardige man!” Dat was mijn eerste indruk van Paul toen ik hartelijk werd verwelkomd in de gezellige chocolaterie So Sweet Chocolade. Samen met zijn vrouw Annemieke opende hij sinds 1 mei 2019 de deuren van hun droomchocolaterie. Al meteen was het erg gezellig in deze prettige shop, in het hart van Naaldwijk. Het is duidelijk dat er veel passie in zit. En wat zo fijn is, ik mag al vanaf de start van het bedrijf mijn Zuster Evie producten verkopen! Het past helemaal in de sfeer dus ik ben er erg blij mee.
Daarom leek het me ook leuk om niet alleen op mijn website te melden waar ik sta met alle producten, maar om ook wat meer inside informatie te verschaffen. Elke winkel heeft tenslotte een unieke sfeer en om met die van So Sweet Chocolade te beginnen: ik voel me er erg relaxed en prettig als ik daar binnenloop. Lekker toch als je na een shopmiddagje aan een tafeltje kan neerzakken en een koffie met wat lekkers bestelt, nippend rondkijkt en dan nog meer shopideetjes opdoet: want wat is er veel (lekker) cadeauplezier te vinden. Van chocoladeschoenen tot authentieke truffels, natuurlijk de Zuster Evie producten en – oeh, dat ga ik binnenkort bestellen als ik er ben – Italiaans schepijs.
OK, ik beloofde inside informatie. Dus ik heb Paul wat vragen gesteld:
So Sweet Chocolade, waarom is destijds voor deze naam gekozen?
Het klinkt makkelijk en geeft de essentie van ons bedrijf weer.
Wat zou je het liefst vertellen over je bedrijf?
Wij verkopen verse bonbons (Lentz, debonbonspecialist) en verse truffels (Lentz, detruffelspecialist) en schenken illy koffie en ijskoffie (illycrema) en Dammann Freres thee. Wij verkopen ook artikelen van Zuster Evie, leuk om cadeau te geven en wij verkopen o.a.tassen en schoenen van chocolade. En er kan ook geluncht worden met een verse bereide tosti! We willen echt goede kwaliteit verkopen.
Welke verrassende ervaring (van jezelf of van een klant) wil je delen?
We zijn pas open, maar het is heel leuk om te zien dat je al klanten hebt, die regelmatig terugkomen.
Welke nieuwe ideeën heb je nog in de planning staan?
We willen nog aan ons assortiment kaarsen gaan toevoegen, om in cadeauverpakking te verkopen, of los verkoop als de klant dat wil.
Maak de zin af: je bent pas echt tevreden als…?
Als de klant met een goed gevoel de winkel verlaat.
Even een sfeerimpressie…
Bij So Sweet Chocolade vind je bijna het gehele assortiment van Zuster Evie Rijswijk. Ben je nieuwsgierig naar het Zuster Evie assortiment? Check dan de webshop.
So Sweet Chocolade
Molenstraat 13a, 2671 EV Naaldwijk
www.sosweetchocolade.nl / 06-48896238
Dinsdag – zaterdag: van 09:30 tot 17:30 uur
Vrijdag zelfs tot 21:00 open.
Parkeer gratis bij het Emmaplein om de hoek (parkeerschijfzone).
Geplaatst in Blog, Winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.