Gezelligheid bij Cosy Cosas

In mijn blog van 1 april (In mijn sas met Cosy Cosas) heb ik al een en ander verteld over de gezelligste conceptstore van Rijswijk. Intussen staan de Zuster Evie-potjes er alweer vele maanden en kan je inmiddels ook de fudge bij Cosy Cosas verkrijgen. Net als bij So Sweet Chocolade, heb ik ook eigenaresse Patricia een aantal vragen gesteld, zodat je als bezoeker van Cosy Cosas iets meer te weten komt over de achtergronden. Altijd leuk toch?
Cosy Cosas, waarom is destijds voor deze naam gekozen?
Ik kan altijd erg genieten van spontane gezellige dingen. Ik heb een creatieve oplossing gevonden dat al mijn werkervaring bij elkaar bracht. Ik heb altijd bij Internationale bedrijven gewerkt met de voertaal Engels en ik heb op de Spaanse eilanden gewerkt. Cosy Cosas staat dus voor gezellige dingen.
Wat zou je het liefst vertellen over je bedrijf?
Cosy Cosas is een uniek concept. Het is een woon c.q. cadeauwinkel met een koffiecorner/tuinterras, waar men ook kan flexwerken en ruimte voor leuke workshops of bijeenkomsten. Het oogt gezellig en huiselijk. De producten zijn verrassend te noemen en bijzonder. Veel van de producten hebben een verhaal; zijn handgemaakt, recycled materiaal of bijv. biologisch. Zuster Evie past daardoor prima in ons concept.
Welke verrassende ervaring (van jezelf of van een klant) wil je delen?
Cosy Cosas is winkelier van het jaar geworden. Deze blijk van waardering is erg welkom voor een winkel dat net 1,5 jaar haar deuren heeft geopend. Klanten zijn erg enthousiast en komen nu eerst naar Cosy Cosas voor een leuk cadeau of woon accessoires.
Welke nieuwe ideeën heb je nog in de planning staan?
Ik ga binnenkort naar retail beurzen, daar ga ik gericht kijken voor producten die een goede aanvulling zijn voor het concept. Ik wil daarnaast doordeweeks nog meer workshops kunnen aanbieden voor kinderen en volwassenen. Ik overweeg een webshop te maken met klein meubelen als verlengstuk op mijn winkel.
Maak de zin af: je bent pas echt tevreden als…?
Ik ben tevreden als alle onderdelen van de winkel goed benut worden en de klanten tevreden zijn en graag terugkomen. Men weet de winkel steeds meer te vinden, de workshops worden goed bezocht, en de koffiecorner mag nog meer benut gaan worden. Dus wij zijn nog volop promotie aan het maken.
Bij Cosy Cosas vind je bijna het gehele assortiment van Zuster Evie Rijswijk. Ben je nieuwsgierig naar het Zuster Evie assortiment? Check dan de webshop.
Cosy Cosas
Haagweg 92, 2282 AE Rijswijk
www.cosycosas.nl / info@cosycosas.nl / 06 – 1971 25 45
Dinsdag – zaterdag: van 10:00 tot 17:30 uur
Zondag: bij speciale gelegenheden
Er is parkeergelegenheid.
 
Even een sfeerimpressie…
Geplaatst in Blog, Winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.