Zuster Evie en de Puike Potten

Onder het mom van “Omdat het kan” gooi ik er eens een lekkere Suske en Wiske-achtige titel in: “Zuster Evie en de Puike Potten”. Waarom? Omdat ik leuk nieuws heb over de Puike Potten: de eerste selectie potjes van Rijswijk is bekend! 

Zoals bekend moet ik technisch gesproken nog ingrediënten bestellen, mijn HACCP certificaat krijgen, voorraad maken en dat soort dingen. Niets dat een opgeruimde geest als hobbels ziet om te roepen dat het begin is gemaakt 🙂 Een tocht van 1000 mijl moet beginnen met een eerste stap (Lao Tse). En die eerste stap is: weten wat je gaat produceren. Gisteren is daarom de knoop doorgehakt met welke selectie ik ga beginnen en vandaag staat het LIVE in het menu bij “Puike Potten“. Het zijn allemaal dingen die ik zo zelf zou willen maken uit een potje en vooral: wat ik zou willen opsnoepen, haha.

Ik heb er zo’n zin in om ze te gaan vullen en straks in allemaal mooie winkels aan te bieden! En nog mooier: om ze dan prachtig in een schap te zien pronken. En dan nog een stapje verder: om te zien hoe alle lekkere Puike Potjes dan worden gemaakt in diverse keukens. Stuur straks vooral ook de foto’s hiervan door hoor, dat vind ik hartstikke leuk.

Hoera! Het leven is puik.

Geplaatst in Belevenissen, Blog.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.