Zuster Evie Rijswijk bij Cosy Cosas

In m’n sas met Cosy Cosas

OK, dat klinkt wat cheesy, maar ik kan er niks aan doen: het is zo grappig om te rijmen. En dat mag wel hè, op deze zonnige 1e dag van april en de Dag van de Grappen. En wat voor mij nou het grappige is, dit nieuws is helemaal echt waar: vandaag heb ik namelijk voor het ALLEREERST mijn Puike Potten van Zuster Evie Rijswijk mogen neerzetten, en wel bij Cosy Cosas. Je begrijpt dus dat ik het zonnetje niet nodig heb om mij stralend te voelen 🙂

“Cosy Cosas… is dat niet…?” Jazeker, dat is die supergezellige (de naam zegt het al) conceptstore op de hoek van de Haagweg/Herenstraat in winkelcentrum Oud-Rijswijk, waar eigenaresse Patricia er haar ziel en zaligheid in heeft gestopt om het zo mooi mogelijk te maken.

Je kan er vanalles doen: lekker lunchen of koffie&theeleuten met vriendinnen, terwijl je knabbelt op zelfgemaakte zoetigheid. Ook smoothies en andere gezonde zelfgemaakte sapjes kan je nuttigen. Je kan rustig om je heen kijken of door de winkel slenteren en allemaal cadeautjes kopen, voor vrienden of gewoon voor jezelf. Omdat het kan. De hele winkel straalt positiviteit uit en producten hebben (net als Zuster Evie potjes) een verhaal. En wist je al dat Cosy Cosas Cosy als huisvriendje heeft? Het vrolijke gekwetter van dit vogeltje hoort bij de sfeer: gezellig en ‘je bent er even uit’.

Oh ja, voor ik het vergeet: je kan ook nog allemaal dingen doen bij Cosy Cosas, naast het nietsdoen. Zoals een high tea, lezingen, ladies night, kledingparty, en ook workshops, zoals Workshop Glas in lood of een Brainstorm lunch voor ondernemers. Dat allemaal in de leukste conceptstore van Rijswijk dus. Reden genoeg om even een bakkie te komen doen en – ach, waarom ook niet – een paar Zuster Evie potjes te kopen.

Kortom: ik ben heel blij dat mijn potten daar in de verkoop staan. Ik heb het gevoel dat ze zich daar wel thuis voelen… voordat ze door jou gekocht worden en mee naar huis gaan natuurlijk 😉

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag – zaterdag: van 10:00 tot 17:30 uur
Zondag: bij speciale gelegenheden

ADRES
Cosy Cosas, Haagweg 92, 2282 AE Rijswijk
www.cosycosas.nl / info@cosycosas.nl / 06 – 1971 25 45

 

Geplaatst in Blog, Winkels.

Eén reactie

  1. Gauw een keer naar Cosy Cosas met in elk geval een lekker lunchje en eens even rondkijken en de sfeer ondergaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.