Zuster Evie Rijswijk tekent KvK

Klaar voor de start

Dit is echt zo’n speciale periode! Ik loop met bubbels in mijn buik (nee, ik heb geen bakpoeder ingeslikt) van opwinding. Want: ik ben mijn eigen bedrijf gestart: Zuster Evie Rijswijk.
Het begon allemaal met een potje. Van Zuster Evie uiteraard (ik denk dat het van de zuster van Rotterdam was). Net op het moment dat ik dacht: ik zou zo graag een eigen bedrijf willen starten maar ik zoek nog leuke producten, stond het daar. Op het aanrecht van mijn zus Daan. Het potje had een nostalgische uitstraling en was toch ook hip. Er zat een lekkere muffinmix in. Ik was op slag verkocht. “Zoiets wil ik ook doen!”, zei ik tegen Daan. Ze googelde even en ja hoor: het was ook echt mogelijk om hier wat mee te doen: “Het is een landelijke organisatie en het lijkt erop dat et gebied waar jij woont nog vrij is.”
Diezelfde dag nam ik een besluit: “ik doe het! Woehoe!!!” Mijn man Jordi was zo mogelijk nog blijer en we besloten het als het kan (naast zijn baan) zoveel mogelijk samen te doen. Tenminste: het is mijn bedrijf en Jordi gaat gezellig helpen. Superleuk en lief natuurlijk 🙂
Bij de hoofdzuster in Raamsdonk, Eline, kregen Jordi en ik alle ins en outs te horen. Hoe leuk het is, maar ook dat het niet voor iedereen is weggelegd. Je moet wel ondernemend zijn. Ik zat op het puntje van mijn stoel en slurpte alle kennis op. Jordi ook, tot er ineens een kat bovenop hem sprong haha. Dat was even schrikken. Maar goed: de roze-zustereviebubbel was echt niet door te prikken en werd eerder groter en groter. “We doen het!”, riep ik weer. Maar we moesten van Eline eerst alles laten bezinken en mochten pas laten weten of we het deden toen we thuis waren. Ook goed, dacht ik, bruisend van energie en met mijn kin vastberaden omhooggestoken.
 

 

Thuis mailde ik Eline meteen dat we van de partij waren, met het concept Puike Potten. (Want er zijn meerdere concepten maar ik dacht: laat ik maar starten met het concept waar mijn eerste enthousiasme door is opgewekt.) Per 1 februari ging het contract in en gisteren mocht ik ein-de-lijk (ik kon niet wachten!) inschrijven bij de Kamer van Koophandel. (Het ging nog bijna niet goed, want dit klunsje was zich vergeten aan te melden dus ik wachtte maar en wachtte en kwam maar niet aan de beurt. Na 20 minuten zag ik de aanmeldbalie pas, oeps… )
’s Avonds zijn we met z’n drietjes (Jordi, Eva en ik) lekker uit eten gegaan om het goede leven en speciaal de officiële start van het bedrijf te vieren. Want we zijn zo blij ei ei! Ik ben gestart! 
 

Geplaatst in Belevenissen, Blog.

6 reacties

  1. Hi Suzanne,

    Wat een leuke blog, fijn om te lezen hoe enthousiast je bent, je gaat er vast een groot succes van maken!

  2. Suus, wat een leuk blog, incl een heerlijk suus-momentje hahaha.
    You go girl!!! Dit wordt vast een succes in Rijswijk.
    Veel plezier 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.